tiistai 27. huhtikuuta 2010

Marimekko













Marimekko-brändi on mielettömän kiinnostava. Aiemmin ajattelin että ne ovat pelkästään keski-ikäisille tarkoitettuja jokapoika paitoja ja eri värisiä mariskooleja, mutta miten pystyinkään olla niin väärässä! Tuotteet ja tekstiilit ovat suorastaan aivan fantastisia, ainakin osa niistä. Myönnettäköön, että unikko kuosia käytetään vähän liikaa kaikkialla, mutta muuten tuotteiden värit ja erityisesti rohkeus käyttää omaleimaista kuviosuunnittelua on aivan omaa luokkaansa.













Olen kuukauden verran kouluprojektia varten tutkinut Marimekko- ilmiötä. Ilman sitä varmasti yhä ajattelisin sitä brändiä tylsänä ja mummomaisena, mutta katsokaa miten upeita luomuksia vuosien varrella on syntynyt.

Aivan ihania värejä!

Ei Marimekko enää ole pelkästään unikko-kuosia vaan suomalaista muotia ja tyyliä parhaimmillaan. Erityisen hyvä juttu on se että Marimekko erottuu muista eikä tuotteet ole tusinatavaraa.

Kenkäfriikkinä nämä Julia Lundstenin henkeäsalpaavat kaunottaret kiinnittivät heti huomioni.

1 kommentti:

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Ooh ihana Marimekko! Itse hurahdin kevät 2012 mallistoon täysin kun näin siitä kuvia. Kiva blogi, täytyykin seurata hieman tarkemmin! :)