lauantai 13. helmikuuta 2010

Lempituotteeni

Nautin laadukkaista kauneudenhoitotuotteista joita on kotiini paljonkin kertynyt. Erityisesti panostan hiustenhoitotuoteisiin. En haluaisi olla millään tavalla merkkiuskollinen mutta käyttäväni vuodesta toiseen samoja merkkejä. Luottomerkkini hiustuotteissa on Tigi, en käytä melkein ollenkaan muita sarjoja.

Ohessa on muut tämän hetken lempituotteeni:

 
 Chanelin tuote on minulle ikuinen lempituote, mikään ei voita tätä.

  

Tämä Make Up Storen vartalovoide hipoo täydellisyyttä; ihana passionhedelmän tuoksu, hyvä rakenne, jättää ihanan pehmeän tunteen( ja taivaallisen tuoksun)iholle,kaunis purkki, riittoisa. Hyvin koukuttava. Suosittelen.

                                            
  Uudet ihanuudet; Snow Fairy suihkugeeli ja Shimmy Shimmy, oih että viikonloppu voi alkaa ihanasti näytä käyttämällä.
 
Tässä ihana lahjapaketti minkä sain ystävältäni New Yorkin tuomisena. Sisällä Narsin poskipuna sävy orgasm. 

 

Vähän aikaa sitten ostettu, hyvä tuote. Oudon hajunen mutta hiukseni voivat todella hyvin tämän käytön jälkeen. 

Kotini

Asun avomieheni kanssa Helsingissä liki 60 neliöisessä asunnossa. Kotimme erikoisin asia on 30 neliöinen terassi, joka tosin tällä hetkellä kärsii sisustajan luovuuden puuttesta. Pitäis ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa se vihdoin kuntoon:)
Kotini sisustus on aika pelkistetty ja klassinen. Kultaiset- ja hopeiset yksityiskohdat tuovat haluttua tyylikkyyttä kotiini. Kotimme on  meidän näköisemme.

 

Tykkään tosi paljon erilaisista laseista, erityisesti Iittala miellyttää minua. Hopeat lattelasit ovat todelliset löydyt Stockmannin outletista. Margarita lasit puolestaan ovat pysyneet kestävinä juhlissa vuosikaudet. Muut lasit kuvassa olen saanut lahjaksi. 

 

 Tässä kuvassa on aivan ihanat jälkiruoka lautaset jotka sain aikoinaan lahjana ystävältäni. 



 
Monet yksityiskohdat kotonamme ovat tummia.

 Tein itse pari sisustustaulua ja laitoin makuuhuoneeseen ne. Seuraava projekti ois tehdä niitä lisää.

Korut, korut, korut

Tykkään tosi paljon värikkäistä koruista joita minulla on pilvin pimein. Yhdistelen värikkäitä koruja vaan jos asu muuten on yksi- tai kaksivärinen ja muuten neutraali. Toisaalta tykkään tosi paljon myös helmiä käyttää, ne on niin monipuoliset että niiden kanssa voi mitä tahansa pukea. Kuvassa näkyvä Kalevala koru on minulle hyvin rakas koska sain sen joululahjana avomieheltäni. Tässä oli osa koruistani, lisää tulossa:)

Love you all

xxx





torstai 11. helmikuuta 2010

Have you ever been in love?


Pidän näistä Rizzon kengistä ihan mielettömän paljon. Ne ovat täydellisen malliset, ihanan tuntuiset kävellä(ei purista yhtään)ja todella kauniin väriset.